Gurkemeje - De Gyldne Dråber

Gurkemeje er kendt for at have mange positive sundhedsmæssige egenskaber. Læs mere om De gyldne dråber nedenfor, og bliv klogere på, hvordan gurkemeje bidrager til bedre velvære og ydeevne.

De gyldne dråber

Virkningsfuldt gurkemeje med høj optagelighed

Op til 277 gange bedre optagelighed med Vidafys BioMS Nano teknologi.

Gurkemeje er kendt for at have mange positive sundhedsmæssige egenskaber. Gurkemeje er blandt andet naturligt rig på antioxidanter og bidrager derfor til at modvirke oxidativt stress. 

Der er gennem årene foretaget flere undersøgelser af gurkemejerodens aktive stof, curcumin, og dets virkning. Curcumin er blevet dokumenteret nøje gennem utallige forskningsstudier for mange uvurderlige egenskaber. 

Den generelle udfordring er dog, at selve gurkemejeroden i sin naturlige form samt den pulveriserede udgave, kan være svær for kroppen at optage. Det er optageligheden der gør hele forskellen i dette unikke produkt med sin nanoteknologi. Nanodråberne bliver dette produkt også derfor kaldt.

I forhold til gurkemejepulver er optageligheden for kvinder 277 gange højere og for mænd 185 gange højere. I forhold til andre gode gurkemejeprodukter er optageligheden 9 gange højere.

“De Gyldne Dråber” har en optagelighed på 99,9 %, da de er fremstillet med et unikt patent, der hedder “BioMS”. Dråberne er vandopløselige og kan måles i blodet i hele 24 timer. Dråberne optages direkte af mundslimhinden ved indtagelse direkte i munden eller i væske. Biotilgængeligheden, altså optageligheden, er afgørende for hvad kroppen mærker. 

Denne 3 minutters video forklarer om produktet, og det unikke “BioMS” patent

Giv din krop optimal udbytte, ved en opstartsperiode på minimum 90 dage. 90 dage er det cellerne cirka bruger, for at regenerere sig selv, og mærk herefter hvad du opnår af optimal velvære og ydeevne.

Egen erfaring med indtagelse af dråberne
Jeg har taget Curcumin Plus dråberne med ingefær i 2 mdr. nu. Jeg har en autoimmun sygdom i bindevæv, slimhinder og led (gigt). Det er som om min krop ikke værker mere om morgenen. Jeg er fan af dråberne😁 Min fordøjelse har været en stor udfordring i mange år, men nu fungerer den optimalt. Det er et kæmpe løft i min livsværdi.
- Heidi Mogensen, Kropsterapeut & Akupunktør

Voksne – fra 10 år:
Begynd med 10 dråber pr. dag. 5 dråber morgen og 5 dråber aften. Hvis ingen effekt efter 14 dage kan dosis forhøjes til 15 eller 20 dråber pr. dag. Prøv dig gerne frem, da alle kroppe kan reagere forskelligt. Hvis du oplever at få tynd mave så er dosis for høj. Kontakt mig evt. hvis du bliver i tvivl om dosis.

Der kan komme lidt udrensningssymptomer, f.eks. opblusning af eksem, hovedpine og øget toiletbesøg. Det kan være lidt ubehageligt, men godt da kroppen reagerer på behandlingen.

Dråberne kan tages rent, eller i LUN kaffe, the eller kakao eller lign. Må ikke være kogende, ca. 60-70 c.

Skyl munden i rent vand efter indtag.

Vær varsom med tøj og køkkenbordplader mm, dråberne er MEGET farveægte!

Småbørn 1-9 år:
1 dråbe pr. antal år om dagen. Altså en 5 årig kan indtage 5 dråber pr. dag.

Dyr, f.eks. hunde:
1 dråbe pr. 4,5 kg pr. dag. Altså en hund på 9 kg kan indtage 2 dråber pr. dag. Dryp f.eks. dråberne på en hundekiks og lad det suge lidt ind i kiksen.

1 flaske rækker ca. til en måned ved indtag af 10 dråber dagligt.

Dråberne forhandles ikke i butikkerne, men kan købes af alle via udvalgte formidlere online.  

Klik på linket nedfor, og derefter SHOP, vælg hvilket produkt og antal du ønsker, og gå videre i bestillingsprocessen.

Der findes 2 produkter:

  • Vidafy Curcumin – Den klassiske m/ d-vitamin 
  • Curcumin Plus som også indeholder ingefær og c-vitamin

Prisen ved onlinebestilling er i euro og er ekskl. moms og fragt, som tillægges i sidste step inden betaling. Leveringstiden er ca. 4 hverdage med GLS.

Det kan klart betale sig at købe 3 flasker ad gangen, da man får 10% rabat. Der er her til 3 mdr. som er den anbefalede opstartsperiode.

  • 3 flasker Vidafy Curcumin koster ca. 1.140 kr. Det er ca. 380 kr. pr. flaske.
  • 3 flasker Curcumin Plus koster ca. 1.646 kr. Det er 580 kr. pr. flaske.

Bestil her eller læs mere

PS. Du har også mulighed for at købe en større pakke med 9 flasker men til indkøbspris, hvis du opretter dig som forhandler. Brug da din fødselsdato i stedet for CVR-nr. Se nederste punkt for yderligere info.

Kan man købe produkter i butikkerne? Nej, ikke i dag, men Vidafy Global arbejder på at få det godkendt til salg direkte i DK også.

Det kan fremhæves at alt indhold i dråberne er godkendt i DK hver for sig.   

Skal man tage sort peber sammen med dråberne for bedre optagelse? Nej, denne nanoteknologi gør at optageligheden er helt i top uden at skulle tage sort peber.

Jeg synes det er for dyrt. For mit vedkommende er det et valg af kvalitet og forhøjelse af min livsglæde. Det er svært at sætte pris på. Jeg sparer også på kosttilskud og massage, som jeg ikke behøver mere. 

Kan børn indtage De gyldne dråber? Ja, det kan de sagtens. Dosis er dog lidt lavere alt efter hvor gammelt barnet er.

Småbørn 1-9 år: 1 dråbe pr. antal år om dagen. Altså en 5 årig kan indtage 5 dråber pr. dag.

Kan dyr indtage dråberne? Ja, det kan de sagtens. Den klassiske Nanofy Curcumin anbefales til dyr.

1 dråbe pr. 4,5 kg pr. dag. Altså hund på 9 kg kan indtage 2 dråber pr. dag. Dryp f.eks. dråberne på en hundekiks og lad det suge lidt ind i kiksen. 

Er De gyldne dråber økologiske? Ja, det er de🧡

Der føres 2 produkter af De gyldne dråber:

Nanofy Curcumin – den klassiske, som indeholder curcumin og D-vitamin

Curcumin Plus – som indeholder curcumin, ingefærrods ekstrakt, C-vitamin og D-vitamin.

Nanofy Cúrcumin

Næringsindhold
pr. portion (10 dråber)
 ADD
Vitamin D (cholecalciferol)7 μg67 %
Curcumin (gurkemajerod ekstrakt)33 mg*
* Anbefalet daglig dosis er ikke fastslået.

Cúrcumin Plus

Næringsindhold
pr. portion (10 dråber)
 ADD
Vitamin D (cholecalciferol)9 μg61 %
Vitamin C (L-ascorbic acid)7,5 mg13 %
Curcumin (gurkemajerod ekstrakt)31 mg*
Ingefær (ingefærrod ekstrakt)10 mg*
* Anbefalet daglig dosis er ikke fastslået.

Tag endelig kontakt hvis du har brug for vejleding.

Jeg har prøvet utallige kosttilskud mm i min rejse gennem stresssygemeldinger og diagnose af autoimmun sygdom. Og jeg mener utallige præparater! Min største udfordring har i mange år været manglende energi, udmattethed og hjernetåge. De Gyldne Dråber er det første kosttilskud som har fjernet min hjernetåge og min udmattethed. Jeg bliver stadig hurtigt træt, men jeg er ikke udbrændt mere. Min krop værker heller ikke på samme måde mere om morgenen. Min fordøjelse har ligeledes været meget udfordret med tendens til hård mave, oppustethed og maverumlen. Nu fungerer min mave, hver dag. Jeg er langt mindre oppustet, og min maverumlen er reduceret kraftigt. 

Derfor tilbyder jeg nu at formidle De Gyldne Dråber. Som det eneste produkt! Det ønsker jeg, for at kunne hjælpe mine klienter og andre med at få det bedre og en højere livskvalitet.

Du har også muligheden for at blive oprettet som Entrepreneur og bestille forskellige opstartspakker med store besparelser. Du kan bruge dråberne til dig selv, venner og familie.

Det betyder blot, at du har valgt at købe en større pakke med stor rabat svarende til indkøbspris. Du kan med fordel bestille en af 3 opstartspakker, da det er de mest fordelagtige priser pr. flaske. Der er 3 opstartspakker, indeholdende forskellige antal flasker og med forskellige rabatter, fra -40% til – 57%.

Eksempel på opstartspakke:
– “Kit 250” 9 flasker i alt, med 4 flasker Nanofy og 5 flasker Cúrcumin Plus: ca. 2.840 kr. (Værdi 5.000 kr.)
– “Kit 500” 18 flasker i alt, med 9 flasker Nanofy og 9 flasker Curcumin Plus: ca. 5.160 kr. (Værdi 9.900,-)

Herunder bestiller du din opstartspakke, klik herefter på JOIN og indtast din e-mail adresse og derefter følge bestillingsprocessen. Øverst i bestillingsbilledet skal du sætte x i Business. Feltet der hedder “..VAT” er til CVR-nr., og her er det vigtigt at sætte 00 (2 nuller) foran CVR-nr. Det skal skrives ud i et, altså 10 cifre i alt. Klik videre, og herefter vil der blive lagt moms og fragt til. Kontakt mig, hvis du har brug for hjælp til at blive oprettet.

Du kan også oprette denne type Entrepreneur profil, hvis du i stedet for CVRnr. skriver 00 og så din fødselsdato. Her er det vigtigt at sætte 00 (2 nuller) foran datoen. Det skal skrives ud i et, altså 10 cifre i alt. F.eks. 0010051979.

Bestil Opstartspakke online

Når man har bestilt en af opstartspakkerne bliver man oprettet som “Entrepreneur”. Det betyder blot, at du har valgt at købe en større pakke med stor rabat svarende til indkøbspris. Som “Entrepreneur” har du mulighed for senere at genbestille De gyldne dråber til indkøbspris.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.