Akupunktur

Her på siden kan du læse mere om mine behandlinger inden for akupunktur. Har du nogle spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at tage kontakt.  

Akupunktur i Hvidovre

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en effektiv og naturlig tilgang til bl.a. at bekæmpe stress og genoprette indre balance. Gennem præcise nålestik på specifikke akupunkturpunkter stimuleres kroppens energibaner, hvilket kan lindre spændinger, smerter, angst og fremme en dyb følelse af afslapning.

Mange mennesker oplever betydelig lettelse fra stress og smerte, herunder muskelsmerter, ledsmerter og hovedpine, gennem regelmæssige akupunkturbehandlinger.

Læs mere om mine behandlinger nedenfor.  

Mine behandlinger beroliger nervesystemet, så krop og sind kan få ro til at slappe af og restituere.

AntiStress behandling

AntiStress-akupunkturbehandlinger fokuserer på at reducere stressniveauer ved at lindre muskelspændinger, forbedre blodcirkulationen og berolige det autonome nervesystem.

Denne behandling lindrer:

 • Stress og mild depression
 • Uro i kroppen
 • Søvnløshed
 • Tankemylder
 • Udmattethed (Udbrændt)
 • Fordøjelsen
 • Angst og bekymring
 • Vrede, irritabilitet eller sorg 

Akupunktur - Smertelindring

Akupunktur mod smerter er en anerkendt og ofte meget effektiv behandlingsform. Det bruges til både akutte og kroniske smerter. Man behøver ikke gå at døje med smerter i unødig lang tid, da akupunktur er et effektivt middel til smertelindring.

Denne behandling lindrer f.eks:

 • Hovedpine og migræne
 • Skuldersmerter
 • Tennis- og golfalbuer
 • Lænde/iskiassmerter
 • Og meget mere 

Rygestop (nikotin/snus/damp)

Hvis du har besluttet at forbedre dit helbred og kvitte nikotinen, kan akupunktur hjælpe og støtte dig i afgiftningsprocessen samt lindre ubehag og abstinenser.

Vi tager en kort samtale om dine forventninger, og hvordan en vane bedst kan ændres og implementeres i din dagligdag.

Behandlingen er med øreakupunktur. 

Sukkerafvænning

Hvis du har taget beslutningen om at sukker skal fylde mindre i dit liv, kan denne behandling hjælpe dig, og reducere din sukkertrang. Når sukkertrangen nedsættes, bliver det lettere at modstå det søde indtag, og tage sundere valg i forhold til din kost.

Behandlingen er med øreakupunktur.

Sådan foregår akupunktur behandlingerne

Anti-stress behandlingen og Afvænningsbehandlingen foregår liggende på briksen. Briksen har varme, hvis det ønskes. Her taler vi kort om dine udfordringer og behov, hvorefter nålene placeres, og du kan herefter ligge og slappe af, nyde tiden til dig selv og lade dit batteri op.

Smertebehandlingerne foregår enten liggende på briksen eller siddende på en stol, alt efter hvilket område der skal smertebehandles. Her taler vi kort om dine udfordringer og behov, hvorefter nålene placeres og du kan herefter ligge/sidde og slappe af. 

Mit råd er, at få behandling 3-4 gange med 5-7 dages mellemrum og derefter vurdere effekten.

Jeg benytter sterile engangsnåle belagt med silikone for mindst muligt ubehag ved indstik.

Book tid til akupunktur behandling

Hvis du ønsker at bestille tid, kan du blot klikke på nedenstående link til mit bookingmodul. Herinde finder du priser, ledige tider osv.

Er du i tvivl om noget, eller ønsker du at vide mere, kan du selvfølgelig altid give mig et kald eller sende en mail. 

Det siger mine klienter
Med stort integritet og viden, arbejder Heidi holistisk. Min krop bliver “resettet” - og mit centralnervesystem får en pause. Stress, hormonelle ubalancer, muskelspændinger finder lindring og kroppen finder vej til velvære. Jeg oplever mærkbare, langtidsvirkende resultater og det supplerer fint min træning og hverdags strabadser
- Monica
Jeg vil bare sige tak for en (som altid) fantastisk behandling i dag, og så toppet med akupunktur, som gjorde at min træthed/ømhed i lænden forsvandt. Det er ikke sidste gang det bliver et valg 😍
- Elsebeth
Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.