Kropsterapi

Her på siden kan du læse mere om mine behandlinger inden for kropsterapi. Har du nogle spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at tage kontakt. 

Kropsterapi i Hvidovre

Hvorfor vælge kropsterapi?

Det kan siges meget enkelt:
Kropsterapi øger din evne til at håndtere livets belastninger!

Kroppen og nervesystemet husker alle livets op- og nedture. Husker alle chok, følelser og udfordringer vi har mødt gennem tiden. Disse oplevelser kan give smerter, som vi ikke kan forklare. Kroppen lyver aldrig. Men måske har vi glemt, at lytte til kroppens signaler, eller måske har vi aldrig fået det lært.

Kropsterapi er en dybdegående massageform, som afspænder kroppen, og som oftest kombineres med terapeutisk samtale. Behandlingen hjælper dig med at give slip på gamle spændinger og smerter – både fysiske og psykiske.

De fleste, som har prøvet kropsterapi, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver nyt overskud, mere selvindsigt og større velvære. De fleste oplever, at livet i det hele taget føles mere enkelt, og smerterne enten forsvinder, eller aftager betydeligt. At det, som før virkede uoverskueligt og umuligt, ikke længere er det.

Mine behandlinger beroliger nervesystemet, så krop og sind kan få ro til at slappe af og restituere.

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen tager udgangspunkt i dine individuelle behov og smerter, ikke to behandlinger er ens. For nogle vil der være meget fokus på psykiske og følelsesmæssige aspekter, mens det for andre i højere grad, vil handle om at afspænde fysisk og derigennem ændre den kropslige tilstand.

Ens for alle behandlinger er, at der skabes kontakt til kroppen via åndedrættet og nervesystemet. De fleste behandlinger er en kærlig blanding af det hele.

Der kan indgå pulserende massage, triggerpunktsmassage, stræk, zoneterapi, åndedrætsøvelser samt evt. akupunktur.

Hvorfor er det så effektivt?

Kroppen og sindet afspejler det liv, vi har levet. Derfor vil alt vi har oplevet kunne ses og mærkes på både krop og sind. Det betyder også, at hvis vi bærer rundt på ting, vi har med os fra vores liv – f.eks. stress, angst, traumer, dårlige mønstre, sorg, lavt selvværd, mv. – så kommer det ofte til udtryk både psykisk og fysisk, som f.eks. smerter.

Med kropsterapi arbejdes der med sammenhængen mellem krop og psyke, så kroppens balance genskabes og de fysiske ubalancer aftager og erstattes af ro, overskud og balance i kroppen.

Det siger mine klienter
5 ud ad 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heidi har gjort en kæmpe forskel i mit liv! Hun har formået at løsne op i min krop og gjort mig mere kropsligt bevidst. Jeg trækker vejret meget bedre nu og hver gang jeg har været til behandling, går jeg derfra som et lettere og meget mere afslappet menneske- og Heidi selv er et dejligt menneske-hun indgyder tillid og omsorg. TAK.
- Martin Gjøl
I mit første møde med Heidi mødte jeg en nærværende, imødekommende og indlevende kropsterapeut. Hun er rolig og guidende under behandlingen. Jeg følte mig låst op i kroppen og i et roligt og godt humør da jeg gik derfra og en ny tid er bestilt til efter min sommerferie☀️ Varme anbefalinger herfra.
Helt klart 5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐
- Julie Løbner
Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.