Om

Her på siden kan du læse mere om Hvidovre Kropsterapi & Akupunktur v/ Heidi Mogensen. Har du nogle spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at tage kontakt. 

Hvidovre Kropsterapi & Akupunktur v/ Heidi Mogensen er RAB-registreret via Dansk Behandlerforbund

Om Heidi Mogensen, kropsterapeut i Hvidovre

Mit navn er Heidi, og jeg er født i 1979 og opvokset i Hvidovre. Jeg er uddannet Manuvision kropsterapeut og træner i 2018, og akupunktør i 2022. Jeg har min egen hyggelig og lyse klinik i Hvidovre, hvor jeg behandler mange forskellige problemstillinger hver dag. Jeg har undervist i yoga og kropsterapeutisk træning i mange år, og lige nu tilbyder jeg yogahold i Hvidovre.

Jeg er tidligere uddannet inden for regnskab og økonomi og har i mange år arbejdet i dette felt. Jeg har selv været ramt af stress og angst inden jeg skiftede spor, og har virkelig mærket, når livet viser tænder. De erfaringer jeg har derfra, bruger jeg til at hjælpe andre gennem deres svære perioder.

Som behandler er jeg intuitiv, og arbejder nænsomt med at berolige nervesystemet, samt skabe tillid. Når kroppen og sindet er afslappet kan vi arbejde langt dybere med de underliggende årsager, så vi kommer længere end blot symptombehandling.

Jeg videreuddanner mig løbende, og modtager selv jævnligt kropsbehandlinger samt supervision.

Jeg er RAB registreret hos Dansk Behandlerforbund og samarbejder med flere forsikringsselskaber og deres sundhedsforsikringer.

Jeg er ligeledes tilknyttet behandler hos Sundhed+.

Mine behandlinger beroliger nervesystemet, så krop og sind kan få ro til at slappe af og restituere.
Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om din kropsterapeut i Hvidovre, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.