Priser

Her på siden kan du læse mere om priser på mine kropsterapi- og akupunktur behandlinger. Har du nogle spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at tage kontakt.  

Behandlingspriser

  • Akupunktur fra 495 kr.
  • Akupunktur forløb 4 gange 1.795 kr. - SPAR 185 kr.
  • Kropsterapi fra 875 kr.
  • Kropsterapi forløb 5 behandlinger fra 3.995 - kr. SPAR op til 455 kr.

Se gerne andre behandlingsmuligheder, og priser via min bookingside.

Det siger mine klienter
"Kontakt til kroppen igen"
Heidi er en fantastisk behandler og jeg vil klart anbefale hende, både til kropsterapi og akupunktur. Min krop og jeg er ved at blive gode venner igen efter et langt stressforløb.
- Helle Warncke
"Hjælp til svære følelser"
Jeg kan i den grad anbefale en behandling af Heidi. Hun er nærværende, kompetent og jeg blev indsigtsfuld guidet igennem de svære følelser, der kom op til overfladen.
- Jakob Romme
"Rygsmerterne forsvandt"
Heidi er en yderst dygtig og empatisk behandler, der med sin tilgang er god til at man føler sig i trygge hænder! Jeg har i længere tid haft problemer med min ryg, hvor jeg har været til fys (flere forskellige) og akupunktur, men aldrig med et ligeså godt udfald! Dertil er Heidi enormt dygtig til at arbejde med de psykiske og mentale aspekter, gennem sin kropsterapi, hvilket også har givet mig en masse værktøjer/ro i min hverdag. Jeg kan på det varmeste anbefale Heidi, om det er smerte i ryggen eller i sjælen, så er man efter behandlingen fyldt med energi og glæde!
- Andreas Ritzau
"Fik hjælp til vejrtrækningen i stresset periode"
Super godt - det hjalp mig med at finde balancen igen og få trukket vejret i en stresset periode.
- Ellen Gram Christensen
Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.